ACEHPV · Associació Catalana Empreses Hostesses i Promocions de vendes

Carta del President

Estimats/des empresaris/ries d’organitzacions d’hostesses i promotors de venda,

 

La necessitat del servei d’hostesses en fires, congressos i promocions va adquirint rellevància, el que afavoreix l’aparició de moltes empreses que fins ara s’establien sense ordre ni concert. Per això vàrem creure important la creació d’una associació amb la finalitat d’ordenar el sector.

 

L’octubre del 2001 l’Associació Catalana d’Empreses d’Hostesses i  Promotors de Vendes va aconseguir, mitjançant els seus estatuts, un patró de referència i un assessorament jurídic.

 

Sempre amb la idea de millorar i avançar, l’Associació va assolir el 2003 l’aprovació del primer Conveni col·lectiu de treball per a les empreses d’hostes/esses i promotors/ores de venda de Catalunya, així com les seves renovacions el 2013 i el 2017.

 

Hem estat treballant en l’elaboració d’un Codi Ètic que podeu consultar  aquí.

 

La nostra intenció és transmetre-us tot el que coneixem sobre el nostre sector, tant a Catalunya, com a España i a Europa. El potencial que tenim a les nostres mans i les ganes de superació necessiten la unió de tots i la col·laboració i el suport mutu, perquè entre tots fomentem i fem perdurar els principis establerts.

 

Estem oberts a assessorar-vos i us animem a mantenir aquesta bona relació que a hores d’ara tenim a l’Associació, que ens uneix i millora les nostres empreses.

 

Amb afecte, 

 

Josep Mª Riba

president

 

Barcelona, ​​Juliol 2020